Prženi paradajz sa belim lukom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
12/09/2018
"Prema nepotvrđenim informacijama ovaj recept ide veoma uspešno sa mastikom "
Priprema5 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno25 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano409
  • Pregledi tokom meseca86
  • Pregledi tokom sedmice8
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Opereo, oljuštimo (po želji) paradajz i narenadmo ga direktno u veliki tiganj ili šerpu.

Dodajemo malo ulje i pržimo dok ne bude gotovo. Čim je smesa gotova, sklanjamo.

Očistimo, operemo i narendamo beli luk i dodajemo ga u vruć paradajz. dodajemo i so po ukusu.

Sipamo ga u tanjire i odozgo preko svakog tanjira isečemo po malo peršuna, ali ga ne mešamo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar