Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Teletina»Sudžuk»Teleći sudžuk sa kuminom i čubrom

Teleći sudžuk sa kuminom i čubrom

Teleći sudžuk sa kuminom i čubrom
Fotografije: Rositsa Marinova
1 / 5
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
120 min.
Ukupno
120 min.
Porcije
50
"Okačite ih visoko, isecite tanko i jedite sa merakom"

Potrebni sastojci

  • teleće mleveno meso - 10 kg
  • so - 160 g
  • biber - 40 g
  • kumin - 70 g
  • čubar - 20 g
  • šećer - 20 g
* merne jedinice

Način pripreme

Mleveno meso sa začinima mešajte 3-4 puta u toku 24 sata.

Čuvajte na hladnom mestu i punite meso u prirodna creva.

Okačite da se suše na hladnom i provetrivom mestu.

Drugog dana kačenja ih skinite i razvijte okruglom staklenom flašom punom vode i ponovo okačite.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: