Pečurke u maslacu na tiganju

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj70243
21/09/2018
"Jedno aromatično meze, koje treba da se pojede dok je toplo. Zato da kažemo nazdravlje i da počnemo "
Priprema10 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno35 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano896
  • Pregledi tokom meseca15
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • pečurke - 500 g, sveže
  • maslac - 50 g
  • beli luk - 2 čena
  • so
  • biber - po ukusu
* merne jedinice

Način pripreme

Pečurke se operu i usitne.

Dinstaju se u masnoći dok se s vremena na vreme mešaju, da se ne zalepe ili ne zagore.

Na kraju se začinjavaju aromatičnim začinima.

Beli luk se izgnječi i njime se posipaju dinstane pečurke.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar