Teleći čomlek u đuvečari

22/09/2018
"Da li ste spremni za pir "
Priprema30 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno120 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano123
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Ugrevamo ulje u odgovarajućoj posudi i propržimo meso, isečeno na komade. Nakon toga ga prebacujemo u glinenu đuvečaru.

U meso dodajemo krupnije isečen luk, krompir i šargarepu. Stavljamo i piment, lovorov list, sitno iseckan beli luk, alevu papriku i maslac.

Začinimo solju po ukusu. Dodajemo i vino i oko 200 ml vode i stavljamo jelo u umerenu rernu.

Kuvamo dok ne bude gotovo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar