Način pripreme
Od sastojaka za testo zamesite meko testo, ne treba da se lepi po rukama. Najbolje da koristite mikser ili multipraktik. Ostavite na toplom da nadođe. Posle ponovo premesite.
Kidajte male lopte i napravite fitilj oko 15-20 cm dug (jedan pedalj) i oko santimetar debljine. Ovako upletite kiflicu od dva fitilja. Od ovog testa dobijate oko 16-18 kiflica.
Kad ih napravite poređajte ih u pleh, obložen papirom za pečenje i namažite malo. Ostavite na toplom da nadođu. Ako nemate toplu prostoriju, možete ih staviti na 50 stepeni u rernu.
Kad budu gotove, namažite žumancem odozgo i pecite u rerni na 190 stepeni oko 15-20 minuta. Ostavite da se ohlade i isecite po sredini.
Pripremite krem - ugrejte mleko, dodajte puding, vanilu i šećer, mešajte da se ne stvore grudvice. Svaku kiflicu namažite kremom i zalepite. Odozgo možete posuti šećerom u prahu.