Seoska supica sa svinjskim mesom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77153
02/10/2018
"Aromatična i veoma bogata supica na seoski način - kada želite da jedete zaista ukusno "
Priprema30 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno90 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano374
  • Pregledi tokom meseca19
  • Pregledi tokom sedmice8
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso se opere i iseče na kocke. Stavljamo ga u šerpu sa vodom i solimo. Kuvamo dok se dobro ne skuva.

Nakon toga isečemo luk i šargarepu na sitno. Krompir oljuštimo, operemo i isečemo na srednje kocke.

Ovo povrće dodajemo u šerpu sa mesom. Kuvamo dok se krompir ne skuva. Zatim dodajemo rezanca.

Čekamo da omekšaju i vreme je za paradajz sos.

Na kraju začinjavamo začinima i isključujemo ringlu.

Prijatno!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar