Čorba od velikog podbela sa pirinčem

Čorba od velikog podbela sa pirinčem

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
11k
321
868
24/11/2018
"Malo svežeg velikog podbela iz bašte i šaka pirinča i večera je gotova - em ukusna, em zdrava"
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano41
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sipajte u šerpu 1, 5 do 2 litra vode i stavite da provri.

Očistite i isecite na sitno luk, šargarepu i veliki podbel. Sipajte ih u vodu i ostavite sa solju i uljem.

Kada šargarepa omekša, dodajte pirinač i kuvajte dok ne bude gotovo.

Sklonite sa ringle i začinite supu, tako što u posudi umutite kiselo mleko i jaje i uz neprestano mešanje dodate malo bujona. Zatim zapršku vratite u supu.

Začinite čubrom, biberom i isečenim peršunom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar