Makedonska kobasica

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj73253
27/11/2018
"Kažu da su se ratovi vodili zbog nje, a mi vam sasvim kratko dajemo tačan recept "
Priprema60 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno75 min.
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano626
  • Pregledi tokom meseca15
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 3 kg
  • praziluk - 7 - 8 strukova
  • mast - 1/2 šolje
  • crvene paprike - 4 - 5, ljute
  • so - 50 - 60 g
  • bibeer - 10 - 12 g
  • svinjska creva - tanka
* merne jedinice

Način pripreme

Iseckajte praziluk i zapržite ga u masti. Dodajte sitno isečene ljute paprike, svinjsko meso iseckano na sitno, so i biber.

Dobro zamesit smesu i ostavite je da odstoji jednu noć. Nakon toga napunite creva, uvijajte ih na 20 centimetara. Ostavite kobasice da se osuše na hladnom i provetrivom mestu.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar