Pržene paprike sa kiselim mlekom sa lukom

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
13/12/2018
"Ako ih prelijete sa malo zapreženog ulja sa alevom paprikom, dobićete fantaziju "
Priprema5 min.
Kuvanje12 min.
Ukupno17 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano100
  • Pregledi tokom meseca16
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Paprike se operu, osuše i prže se u zagrejanoj masnoći.

Izvadite ih u posudu i prelivate smesom od umućenog kiselog mleka, istucanog belog luka sa solju i sitno isečenog peršuna.

Dobre su i kad se odmah serviraju, dok su još tople, ili kad odstoje nekoliko sati, da paprike upiju arome belog luka i peršuna.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar