Kačkavalj na saču

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79253
12/02/2019
"Danas mravi odmaraju, a na saču kačkavalj skakuće "
Priprema3 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno13 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano97
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sač male ili srednje veličine se zagreva. Maže se uljem.

Paradajz se opere i seče na tri debela koluta. Stavljamo ih na rastojanju u sač da se zapeku sa obe strane.

Kačkavalj se iseče na pločice debljine oko 2 centimetra.

Svaka pločica se nakvasi vodom i uvalja se u brašno.

Kačkavalj se poređa između kolutova paradajza i čim se zapeče sa jedne strane, okreće se da se zapeče i sa druge. Neposredno nakon toga sač se stavlja na metalno postolje i odmah se servira.

Servirajte sa čašom dobrog vina.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar