Bonapeti.rs»Recepti»Pica»Preklopljena pica»Zatvorena pica za dan za ugljene hidrate

Zatvorena pica za dan za ugljene hidrate

Vannq88Vannq88
Pomoćnik kuvara
329250
Zatvorena pica za dan za ugljene hidrate
Fotografije: Vannq88
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
40 min.
Porcije
2
"Ma dijeti znači da se hranimo ukusno, bar je kod nas tako"

Potrebni sastojci

  • testo za picu - 1 komad (bez jaja)
  • paradajz - 1 komad
  • pečurke - 200 g
  • luk - 1/2 glavice
  • so
  • biber
  • čubar
* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo na sitno pečurke i paradajz, narendamo luk i zapržimo ga do ne postane zlatast sa veoma malo masnoće u tiganju.

Kada su gotovi dodajemo so, biber i druge začine.

Rasporedimo testo u namazanu posudu za pečenje i stavljamo nadev, dobro pričvrstimo krajeve i mažemo vodom i uljem, bocnemo viljuškom na nekoliko mesta i pečemo oko 30 minuta na 200 stepeni.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: