Bonapeti.rs»Recepti»Jela od povrća»Miš-maš»Sataraš sa paradajzom, lukom i jajima

Sataraš sa paradajzom, lukom i jajima

Djemile CheshlievaDjemile Cheshlieva
Šef kuhinje
227641k
Sataraš sa paradajzom, lukom i jajima
Fotografije: Djemile Cheshlieva
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
30 min.
Ukupno
45 min.
Porcije
4
"Brzo jelo koje svi volimo da jedemo s vremena na vreme"

Potrebni sastojci

  • paradajz - 3 - 4 komada
  • luk - 1 - 2 glavice
  • jaja - 3 komada
  • so - po ukusu
  • biber - po ukusu
  • ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Paradajz se opere i iseče na kocke. Luk se isecka na krupno. Jaja se umute u odvojenoj posudi.

U šerpu se stavlja ulje da se zagreje. Dodaje se luk i dinsta se, dok ne omekša.

Nakon toga se dodaje paradajz i ponovo se dinsta, s vremena na vreme se, meša dok paradajz ne pusti sok.

Začinjava se solju i biberom i dodaju se umućena jaja. Kuva se dok jaja ne budu gotova.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: