Prženi divlji šampinjon

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18202
06/04/2019
"Nećete odoleti ovom predlogu Hajde svi u šumu da berete pečurke, ali pažljivo "
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano19
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • divlji šampinjon - 800 g
  • maslac - 100 g
  • crni luk - 1 glavica
  • aleva paprika
  • biber
  • nana
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite i operite divlje šampinjone.

Nasecite ih na krupne komade i stavite ih da se prže sa malo vode i maslaca.

Malo kasnije dodajte i sitno naseckani luk. Upržite i dodajte nanu i so.

Neprestano mešajte dok ne ostane samo masnoća i na kraju dodajte malo aleve paprike i bibera.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar