Svinjske kolenice sa krompirom u đuvečari

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacPočetnik
29/04/2019
"Jedan predivan recept i neponovljiv ukus. Napravljeno na starinski i jedinstven način "
Priprema15 min.
Kuvanje80 min.
Ukupno95 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano257
  • Pregledi tokom meseca23
  • Pregledi tokom sedmice6
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Video recept

Način pripreme

Svinjske kolenice posolite i stavite u đuvečaru, a preko krupno iseckajte pečurke, šargarepe, luk, paradajz i krompir.

Sve prelijte 1 1/2 šoljom piva ili vina, posolite, dodajte čubar i preko prelijte umućenom pavlakom.

Zatvorite đuvečaru i pecite prvo na visokoj temperaturi u zagrejanoj rerni, a posle na slabijoj - oko 2 i po sata.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar