Patatnik

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Новак
5
6
02/05/2019
"Da li vam je ovo omiljeni recept iz rodopske kuhinje?"
Priprema25 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno65 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano559
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Video recept

Način pripreme

Krompir ogulite i krupno narendajte. Pomešajte sa sitno rendanim sirom ili kačkavaljem, dodajte sitno iseckan luk, kao i sitno iseckane čenove belog luka.

Promešajte i dodajte sušen i svež sitno iseckan peršun, kao i maslac. Smesu dobro promešajte i isipajte u nauljanu tavu.

Patatnik pecite u umereno zagrejanoj rerni, dok ne porumeni, pa posle promešajte kašikom, prelijte čašom tople vode i stavite da se dopeče još 10 minuta.

Patatnik poslužite topao.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar