Sendvič sa hrskavom slaninom i Remulad sosom

04/05/2019
"Možemo samo jesti ovaj sendvič do kraja života i uopšte nam neće dosaditi - časna reč "
Priprema10 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno25 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano60
  • Pregledi tokom meseca19
  • Pregledi tokom sedmice17
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite integralni baget na dva dela. Poređajte kriške slanine na svaki hleb i poređajte u pleh, obložen papirom za pečenje. Pecite u rerni na 200 stepeni dok slanina ne postane zlatna.

Počnite sa pripremom Remulad sosa. Sitno iseckajte crveni luk i stavite ga u posudu. Sitno isecite i kisele krastavčiće i dodajte i njih. Dodajte kapar, majonez i senf. Promešajte sve dobro. Začinite sa nekoliko kapljica Vorčester sosa i ponovo promešajte.

Sitno iseckajte sveži peršun i završite sa sosom. Promešajte i ostavite sa strane.

Prepolovite avokado i odvojite koštici. Oljuštite i isecite na kriške.

Izvadite zapečeni baget sa slaninom iz rerne i počnite da ređate sendviče.

Stavite parče šunke na slaninu, odozgo poređajte komade avokada i dodajte obilno Remulad sos.

Poklopite sendvič sa slaninom drugom polovinom hleba. Isecite sendvič i servirajte.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar