Dimljena haringa sa prokeljom

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
08/05/2019
"Dole viljušte od naše haringe, evo vam recept, pa napravite "
Priprema20 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno65 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano15
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Iseckamo prokelj. Oljuštimo i isečemo šargarepu na krugove.

Stavljamo vodu sa solju i 2-3 supene kašike maslinovog ulja. Smanjujemo ringlu i dodajemo povrće. Dinstamo dok ne omekša.

Ocedimo vodu i prebacujemo u pleh. Poređamo ribu na podlogu od povrća.

Posipamo sirom Provolone (kačkavaljem). Prelivamo maslinovim uljem. Posolimo i pobiberimo.

Pečemo dok se ne stvori hrskava korica.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar