Perfektni pečeni bataci u rerni

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
129
11
339
25/05/2019
"Spremanje savršenih pilećih bataka je prava umetnost, koju samo malo njih može"
Priprema10 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 261
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • pileći bataci - 4 komada
  • bujin - 2 komada, pileći
  • pivo - 1 šolja
  • biber
  • aleva paprika
  • maslac
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Operite batake, blago ih posolite i posipajte preko izmrvljeni pileći bujon i malo ulja.

U nauljanu tavu poređajte batake, pa ih posipajte sa malo aleve paprike.

Dodajte pivo i malo vode.

Preko svakog bataka stavite po nekoliko komadića maslaca i stavite da se peku.

Za garnir dodajte iseckane kisele krastavčiće.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar