Piletina sa pečurkama i kiselom pavlakom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj70363
27/05/2019
"Piletina, pečurke i pavlaka - voljena i očekivano ukusna kombinacija "
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano187
  • Pregledi tokom meseca20
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operite i temeljno osušite grudi. Isecite ih na srednje velike zalogaje. Isecite pečurke na krupne parčiće, a manje možete da ostavite cele.

Izdinstajte pečurke i piletinu na umerenoj ringli dvadesetak minuta sa dve kašike maslinovog ulja i vode, dok ne ostane samo na masnoći. Nakon toga dodajte kiselu pavlaku i promešajte.

Smanjite ringlu na niži stepen i ostavite da vri još oko 15 minuta. Odmah nakon sklanjanja sa ringle posolite i začinite biberom. Servirajte sa garnirungom po izboru.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar