Voćna torta u posudi

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8627
3
09/06/2019
"Uzimate najveću posudu i ostajete u kuhinji, jer je najteže da sačuvate tortu od izelica "
Priprema40 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno60 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano6 981
  • Pregledi tokom meseca782
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • keks - 1 paket, čajni
  • jagode - 10 komada
  • kivi - 3 komada
  • banane - 2 komada
  • pavlaka - 2 pakovanja, od vanile
  • tečna čokolada - 3 kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Pavlaka se muti prema uputstvu na pakovanju oko 20 minuta, dok se ne dobije sneg.

Nakon toga se uzima lepa posuda i keks se ređa u krug, koji je prethodno natopljen u zaslađenoj vodi. Nakon toga se stavlja pavlaka.

Voće se seče po želji na krugove i ređaju se jagode, kivi, banane i pavlaka. Tako se ponavlja dok se ne potroši, a odozgo se stavlja pavlaka.

Ostavljaju se tri parčenceta jagoda, koja se stavljaju odozgo da se ukrasi. Preliva se tečnom čokoladom na linije, da bude lepo.

Odmah se servira bez pečenja.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar