Voćna torta u posudi

09/06/2019
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj6089
"Uzimate najveću posudu i ostajete u kuhinji, jer je najteže da sačuvate tortu od izelica "
Priprema40 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno60 min.
Porcije8
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano3 384
  • Pregledi tokom meseca3384
  • Pregledi tokom desmice11
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • keks - 1 paket, čajni
  • jagode - 10 komada
  • kivi - 3 komada
  • banane - 2 komada
  • pavlaka - 2 pakovanja, od vanile
  • tečna čokolada - 3 kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Pavlaka se muti prema uputstvu na pakovanju oko 20 minuta, dok se ne dobije sneg.

Nakon toga se uzima lepa posuda i keks se ređa u krug, koji je prethodno natopljen u zaslađenoj vodi. Nakon toga se stavlja pavlaka.

Voće se seče po želji na krugove i ređaju se jagode, kivi, banane i pavlaka. Tako se ponavlja dok se ne potroši, a odozgo se stavlja pavlaka.

Ostavljaju se tri parčenceta jagoda, koja se stavljaju odozgo da se ukrasi. Preliva se tečnom čokoladom na linije, da bude lepo.

Odmah se servira bez pečenja.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar