Zelena čorba sa sirom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
10k
97
646
11/06/2019
"Po čemu se poznaju ukusne prolećne čorbe - po tome što su pune svežeg zeleniša i bivaju još ukusnije kad dodate sir u njih "
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano36
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U zagrejanoj masnoći izdinstate na sitno isečeno povrće. Kada omekša, sipate 6 šolja tople vode. Solite i kuvate.

Nakon što čorba provri, dodajete pirinač. Malo pre nego što sklonite sa vatre stavljate unutra i sir.

Mutite jaja sa kiselim mlekom i začinjavate čorbu. Servirate posutu sitno isečenom nanom i mirođijom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar