Hladan boršč sa repom

28/06/2019
"Vegetarijanski boršč, koji se servira hladan - odlična ideja za tople dane "
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano32
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Cveklu oljuštimo i sečemo na tračice, kupus i luk sečemo na polumesece i prelivamo sa 2 šolje vrele vode.

Kuvamo 15 minuta. Ostavljamo da se ohladi, dodajemo rendanu rotkvu i so, dodajemo 1 šolju prekuvane vode i pavlaku.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar