Rebra sa belim pirinčem i cveklom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79603
12/07/2019
"Toliko su ukusna da bismo ih jeli svaki dan i ne bi nam dosadila "
Priprema180 min.
Kuvanje180 min.
Ukupno360 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano59
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • rebra - 600 g
  • muskatni oraščić - 1 prstohvat
  • kumin - 1 prstohvat
  • aleva paprika
  • pirinač - 300 g
  • so - 1 1/2 kašičica
  • za salatu
  • cvekla - 2 glavice
  • šargarepa - 2 komada
  • jabuka - 1 komad
  • maslinovo ulje - 2 kašike
  • sirće - 2 kašike
  • so - po ukusu
* merne jedinice

Način pripreme

Mariniramo rebra sa kuminom, muskatnim oraščićem i alevom paprikom.

Stoje 3 sata u frižideru.

Pečemo ih u rerni pod folijom sa vodom.

Kuvamo pirinač (300 g) sa 900 ml vode.

Salatu od svekle spremamo na kraju.

Narendamo sastojke i začinjavamo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar