Ukusna mamina jagnjetina

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
19/07/2019
"Da li ima potrebe da vam kažemo koliko je ukusna ova jagnjetina - zar ne znate da mama kuva najbolje "
Priprema30 min.
Kuvanje300 min.
Ukupno330 min.
Porcije10
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano334
  • Pregledi tokom meseca10
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite jagnjetinu na porcije. Oljuštite luk, šargarepu i pečurke. Isecite ih na odgovarajuće komade.

Poređajte jagnjeće meso u duboki pleh. Začinite obilno začinom za jagnjetinu. Na meso poređajte povrće i pečurke. Sipajte vodu do sredine pleha.

Ako je meso deblje, što je u ovom slučaju, nije potrebno da se dodaje mast. Uvijte dobro pleh aluminijumskom folijom.

Stavite pleh u rernu šporeta na drva. Pecite oko 5 sati na umerenoj temperaturi.

Jagnjetina bude izuzetno ukusna!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar