Svinjska rebra sa krompirom u vatrostalnoj činiji

23/07/2019
"Rebra i krompir u vatrostalnoj činiji obavezno pravimo - em su savršena, em ih sve vreme merkamo "
Priprema10 min.
Kuvanje190 min.
Ukupno200 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 312
  • Pregledi tokom meseca92
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • krompir - 1 kg
  • svinjska rebra - 10 komada
  • maslac - 50 g
  • za marinadu
  • belo vino - 50 ml
  • so
  • aleva paprika - 1 kašičica
  • biber
  • beli luk - 3 - 4 čena, iseckana
  • senf - 1 kašičica
  • soja sos - 1 supena kašika
  • čubar
* merne jedinice
Rebarca

Način pripreme

Natrljamo marinadu u svinjska rebra, a posle pomešamo sa krompirom sa njom.

Sve sipamo u pleh i pokrivamo folijom.

Tako pečemo na 160 minuta na 150 stepeni. Skidamo foliju i pečemo još 30 minuta.

Recept za svinjska rebra sa krompirom je univerzalan i može za svako meso.

Prijatno!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar