Dinstana pastrmka sa nadevom

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
29/07/2019
"Vadite foliju - em bude savršena pastrmka, em nećete uprljati posudu za pečenje "
Priprema40 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno70 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano12
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite pastrmku i posolite je. Uvaljajte je u začine i ostavite je da upije mirise.

U masnoći izdinstajte luk, isečen na parčiće, dodajte oprane i na kriške isečene pečurke, beli luk i prelijte vinom. Kuvajte dok ne ostane na masnoći.

Namažite ribu maslinovim uljem. Napunite je nadevom od pečuraka. Stavite u nju foliju, poređajte parčiće limuna i uvijte u paketić.

Pecite oko 30 minuta u umerenoj rerni.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar