Pileća supa sa rezancima

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8818
3
22/08/2019
"I šaka rezanaca za raskoš - eto tako se pravi aromatična pileća supica "
Priprema25 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno70 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano126
  • Pregledi tokom meseca12
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • pileće grudi - 2 komada
  • luk - 1 mala glavica
  • maslac - 3 kašike
  • bujon - 1, 5 litar, pileći
  • rezanca - 1 šolja
  • biber
  • sok od limuna - 3 kašike
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Istopite maslac u velikoj šerpi i ispržite isečen luk dok ne postane zlatast.

Dodajte isečeno meso i zapržite, dok mešate.

Začinite solju i biberom, sipajte bujon i kuvajte oko tridesetak minuta. Dodajte izlomljena rezanca i kuvajte još 10 minuta.

Začinite sa sokom od limuna i supu servirajte vruću.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar