Pohovana moruna na roštilju

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18202
30/08/2019
"I pohovana i bez prženja i bez suvišne masnoće - kako da je ne proba čovek "
Priprema20 min.
Kuvanje12 min.
Ukupno32 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano16
  • Pregledi tokom meseca10
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • moruna - 1, 5 kg, očišćena
  • ulje - 1 šolja
  • prezle - 300 g
  • biber
  • sok od limuna
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Ribu nasečenu na kotlete pospite biberom, posolite je i prelijte sokom od limuna. Ostavite je da odstoji oko 40 minuta.

Potopite komade ribe prvo u ulje, a zatim u prezle.

Stavite ribu na nauljani roštilj i pecite sa svake strane po 5-6 minuta.

Po želji, ribu garnirajte prženim krompirom i domaćom ljutenicom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar