Jegulja u paradajz pireu sa belim lukom

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18202
30/08/2019
"Vi imate jegulju, a mi imamo tačan recept za nju - verujemo da ćemo se pronaći "
Priprema25 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno75 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano13
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite ribu na komade i začinite je sa malo soli i bibera. Uvaljajte je u brašno i ispržite u maslinovom ulju.

U ulju u kome ste pržili ribu ispržite brašno. Dodajte sitno seckani paradajz, beli luk i lovorov list.

Prelijte vinom i dodajte malo vode. Stavite na vatru, dok smesa ne provri. Posolite po ukusu i prebacite smesu u pleh.

Preko sosa poređajte isprženu ribu i pecite oko 20-30 minuta. Poslužite ribu sa malo peršuna preko nje.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar