Pileće šnicle

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj70033
31/08/2019
"Hladno, hladno belo vino dajte, a mi ćemo vam ispričati istoriju najsočnijih pilećih šnicli "
Priprema25 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano57
  • Pregledi tokom meseca53
  • Pregledi tokom sedmice6
  • Komentarisano1 times
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pileće meso se samelje zajedno sa lukom i oljuštenim i očišćenim jabukama. Dodajte u mleku natopljen i oceđen hleb, rum, biber i dva belanca.

Za čvršću smesu možete da dodate malo prezli. Pomešajte sve veoma dobro i ostavite smesu da odstoji na hladnom mestu.

Oblikujte u šnicle koje se pohuju u prezlama i umućenim jajima, nakon čega se prže u zagrejanom ulju. Gotove šnicle se serviraju sa malo maslaca.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari (1)

Pošalji
Veca
Veca
01.09.2019 10:54
Savršene su,bravooo
0
0