Čorba gulaš

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77153
31/08/2019
"Ako više volite da gulaš ne bude toliko gust kao janija, probajte ovu varijantu - kao aromatična čorba "
Priprema25 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno85 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano235
  • Pregledi tokom meseca44
  • Pregledi tokom sedmice11
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operite dobro meso i ostavite ga da vri u vodi. Čim provri, posolite i dodajte zelen za supu. Ostavite da se kuva na umerenoj vatri. Isecite krompir.

Kada se meso skuva, izvadite ga iz bujona, očisitite kosti i isecite na male parčiće.

Procedite bujon i vratite ga u šerpu. Sipajte unutra krompir i meso. Zapržite luk u ulju, dodajte paradajz pire. Kada se zaprži dodajte brašno.

Razredite zapršku bujonom iz čorbe, začinite kuminom i belim lukom i kad provri dodajte u ostale sastojke. Pospite peršunom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar