Način pripreme
U posudu stavite brašno, ulje, jaja i prašak za pecivo Promešajte kašikom dok ne dobijete homogenu smesu.
Uzmite dve kore za pitu i otvorite ih. Stavite u jedan deo parče ratluka i malo smese sa praškom za pecivo. Uvijte u rolat. Stavite u pleh, obložen papirom za pečenje. Uradite na isti način sa korama dok ne potrošite sve.
Namažite gotovu pitu sa ratlukom uljem i pecite u prethodno ugrejanoj rerni na 160 stepeni dok ne bude gotovo.
Izvadite pleh iz rerne i ostavite da se potpuno ohladi.
Napravite sirup od vode, šećera i vanile, stavite na vatru i sačekajte da provri i da se zgisne. Ostavite da se ohladi i prelijte tompuse.
Ostavite da upiju sirup bar jedan sat. Isecite na male komade i servirajte. Možete posuti šećerom u prahu ili malo kokosovog brašna.