Sos za ribu od pavlake

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
05/09/2019
"Kako god da spremate ribu, nemojte propustiti da je servirate sa ovim jednistvenom sosom, koji će naglasiti njen ukus "
Priprema10 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno35 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano18
  • Pregledi tokom meseca17
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • riba - 1 glava
  • lovorov list - 2 komada
  • biber - 4 - 5 zrna
  • pavlaka - 200 g
  • brašno - 1 kašika
  • so - po ukusu
* merne jedinice

Način pripreme

Stavite glavu ribe u posoljenu vodu, dodajte lovorov list, biber.

Kuva se 20 minuta na tihoj vatri. Brašno se zapeče na slaboj vatri dok ne porumeni.

Uzmite 1 kašiku riblje čorbe i dodajte u kiselu pavlaku.

Stavite so i biber, promešajte i ostavite smesu na slaboj vatri dok ne provri.

Možete da dodate i beli luk po ukusu. Dobijeni sos možete da servirate uz ribu.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar