Način pripreme
Veliki pleh svuda namažite uljem i po ivicama, ne samo po dnu. U posudu izmrvite sir.
Ako imate domaći još bolje, bude ukusniji i sir ostaje ceo. Rastopite maslac. Uzmite jednu koru za pitu i pospite sa malo maslaca, posle izmrvite sir.
Stavite preko nje drugu koru. Uzmite krajeve kora i napravite nešto kao harmoniku. Naborane kore stavite u početak pleha. Uradite isto dok ne popunite pleh.
Odozgo pospite maslacem. Stavite kavarmu u prethodno ugrejanu rernu na 200 stepeni. Pecite dok kore ne porumene. Izvadite je. Dok se pečee u posudi umutite jaja. U jaja dodajte sveže mleko, so.
Promešajte i tom smesom prelijte kavarmu dobro i ravnomerno. Stavite ponovo kavarmu u pleh na 180-200 stepeni. Bude sa savijenim korama, meka i ukusna. Jedite sa jogurtom.