Pečeni fusili

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj73913
21/09/2019
"Pasta, pavlaka, brokoli - ne može da ne ispadne jedinstveno ukusno jelo čim su ovi sastojci unutra "
Priprema25 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno75 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano39
  • Pregledi tokom meseca16
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • fusili - 200 g
  • supa - 425 g, od pečuraka
  • kisela pavlaka - 250 g
  • kari - 1 kašičica
  • so
  • biber
  • pile - 1 komad, za gril
  • brokoli - 250 g
  • prezle - 90 g
  • čedar - 185 g, narendan
* merne jedinice

Način pripreme

Brokoli se iseče na male parčiće. Rerna se zagreva do 180 stepeni. Paste se skuva u posoljenoj vodi i ocedi se.

Pomešaju se supa od pečuraka, pavlaka i kari, začinjavaju se solji i biberom. Meso do pileta se iseče na krupno.

Pomeša se sa pastom, brokolijem i krem supom. Sipa se u četiri maslinovim uljem namazane vatrostalne posude obima 500 ml.

Jelo se posipa prezlama i rendanim sirom i peče se 20-30 minuta, ili dok se sir ne istopi.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar