Rižoto sa četiri sira

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj73913
30/09/2019
"Sledeći recept uopšte nije za ljude koji su na dijeti, jer će sigurno zaboraviti na nju "
Priprema25 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno60 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano34
  • Pregledi tokom meseca32
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

/undefined Sipajte bujon u šerpu i stavite da provri. Istopite maslac u drugoj šerpi, dodajte isečen luk i zapržite ha 5 minuta. Dodajte pirinal i dinstajte ga nekoliko minuta.

Sipajte vino i kuvajte dok se ne apsorbuje. Dodajte kutlaču toplog bujona i nastavite da dinstate, postepeno dodajući bujon. Nakon oko 20 minuta sklonite sa ringle.

Zagrejte zajedno četiri vrste sira i čim se istope začinite ih biberom i solju. Pomešajte sa pirinčem, pospite peršunom i servirajte.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar