Čorba od štuke

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj74073
05/10/2019
"Kada kuvate riblju čorbu navalite na štuku - ukusnog mesa i neponovljivog ukusa "
Priprema15 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno50 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano13
  • Pregledi tokom meseca13
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

File se očisti od kože i kostiju i opere se. U velikoj šerpi se izdinsta usitnjen luk, a nakon njega se stavljaju šargarepe i krompir (prethodno isečeni na kocke), nakon čega se doliva oko 4 šolje vode.

Kada povrće počne da mekša dodaju se i usitnjeni fileti ribe. Jelo se krčka na vatri bar 20 minuta.

Proverava se da li se riba skuvala i ako je tako, dodaju se svi ostali začini i zeleniš.

Jelo se drži još desetak minuta na ringli i sklanja se. Gotova čorba se servira sa sokom od limuna.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar