Španska hladna supa salmoreho

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj73253
10/10/2019
"Toliko volimo hladne supe, da obavezno sipamo po dve porcije, kako nam dođe "
Priprema15 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno30 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano18
  • Pregledi tokom meseca18
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pola litra vode se stavlja da provri i njom se popari paradajz. Oljušti se.

Hleb se iseče na kriške i natopi se u vodi 5 minuta, nakon čega se ocedi.

Beli luk, paradajz, hleb i maslinovo ulje se pasiraju. Dodaje se so.

Servira se tako što se u svaki tanjir stavlja po malo iskidane mocarele i peršuna isečenog na sitno.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar