Način pripreme
Maslac se naseče na tanke parčiće. Brašno se rukama promeša sa hladnim maslacem. Dodaje se žumance i šećer i umesi se testo. Ostavi se na jedan sat u frižider. Rerna se zagreje na 200 stepeni.
Sprema se čokoladni preliv, tako što se pavlaka zagreje na umerenoj vatri, doda se izrendana čokolada i maslac i pri neprestanom mešanju, se zagreva dok se čokolada ne istopi.
Smesa se sklanja sa ringle. Belance jednog jajeta se odvoji i umuti se. Dodaju se ostala dva cela jaja i dobro se umuti.
Jaja se dodaju u vruću smesu, pri čemu se neprestano meša na tihoj vatrici. Testo se stavlja u tepsiju, formirajući stranice i po sredini se na nekoliko mesta izbocka viljuškom.
Peče se 15 minuta na 200 stepeni. Vadi se iz rerne, prelije se prelivom i peče se još 15 minuta. Servira se potpuno hladan.