Gaspaćo na baštenski način sa kriškama od belog luka

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77003
21/10/2019
"Zašto smo kupili malo mestašce izvan velikog grada i gajimo paradajz i krastavac - evo zašto "
Priprema30 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano8
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Da biste napravili supu oljuštite i isecite krastavac, paradajz i paprike zejdno sa sokom od limujna i maslinovim uljem i pasirajte ih.

Prebacite u posudu i ohladite bar 1 sat u frižideru. Napravite kriške. Zagrejte rernu na 200 stepeni. Stavite kriške bageta u posudu za pečenje i pospite ih maslinovim uljem.

Zapecite ih 10-15 minuta, okrećući ih jednom. Namažite ih belim lukom i servirajte sa ohlađenom supom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar