Jaja punjena nadevom od peršuna

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj76823
02/11/2019
"Ispostavlja se da su najlakša za prirpemu punjena jaja i najukusnija "
Priprema15 min.
Ukupno15 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano32
  • Pregledi tokom meseca31
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • jaja - 4 tvrdo skuvana
  • maslac - 60 g
  • peršun - 1 vezica
  • sok od limuna
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Tvrdo skuvana jaja se oljušte i prepolove se. Izvadite žumanca i izmrvite ih.

Umutite maslac u penu i dodajte žumanca.

Dodajte peršun iseckan na sitno, začine po ukusu i malo soka od limuna. Dobro promešajte smesu i napunite belanca.

Poređajte jaja preko kanapea od povrća u odgovarajući tanjir.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar