Krem čorba od bundeve sa krem sirom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
10k
103
706
05/11/2019
"Baršunasti ukus ove čorbe je zahvaljujući krem siru, zato izaberite najbolje "
Priprema15 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano101
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštite i očistite bundevu od semenki. Isecite je na male parčiće. Isecite šargarepu i celer.

Stavite sastojke u šerpu. Sipajte vodu oko tri prsta iznad nivoa povrća. Skuvajte dok bundeva potpuno ne omekša. Ako procenite da je mnogo vode koju ste sipali, nakon kuvanja možete da prospete pre nego što pasirate.

U gotovu čorbu dodajte krem sir i 1-2 kašike maslinovog ulja. Posolite.

Pasirajte čorbu da bude glatka.

Servirajte čorbu od bundeve sa krem sirom toplu, posutu semenkama bundeve.

Nek vam je slatko!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar