Plava riba preko peršuna i avokada

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18792
07/11/2019
"Zdrava pozivnica za jelo, kojoj nećete moći da odolite "
Priprema15 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno30 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano10
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • plava riba - 3 fileta
  • peršun - 2 - 3 veze
  • avokado - 1 veliki ili 2 manja
  • limun - 1 komad
  • so
  • biber
  • ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Filete ribe posolite i pobiberite, pa ih stavite na zagrejan roštilj ili na gril riganj, koji ste lagano nauljali. Ispecite ribu sa obe strane dok ne bude gotova.

Peršun, koji ste oprali i ocedili, naseckajte na sitno. Presecite avokado na pola, uklonite košticu i uz pomoć kašike izdubite unutrašnjost. Nasecite avokado i dodajte ga u peršun.

Začinite salatu sa malo soli, bibera, sirćetom i uljem. Podelite u tanjire i odozgo stavite po jedan filet plave ribe. Prelijte ribu sokom od limuna i poslužite.

Prijatno!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar