Kapreze sa sušenim paradajzom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77153
07/11/2019
"Dodajte više arome i jednu drugačiju teksturu omiljenoj Kapreze salati "
Priprema5 min.
Ukupno5 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano30
  • Pregledi tokom meseca28
  • Pregledi tokom sedmice6
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

1. Paradajz se oljušti i iseče na kolutove.

Mocarela se ocedi od salamure u kojoj je čuvana i takođe se seče na krugove.

2. U tanjir se poređa da leži paradajz, posoli se i preko svakog se stavlja parče mocarele praćeno parčetom mariniranog sušenog paradajza.

3. Svež bosiljak se isecka i rasporedi obilno preko Kapreze salate. Sve se posipa maslinovim uljem ili masnoćom i kojoj je bio sušeni paradajz - obično maslinovim uljem se nekim začinom - origanom, bosiljkom.

4. Servirajte ovaj klasičan Kapreze sa sušenim paradajzom sa maslinama ili pastom od maslina po želji.

Prijatno.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar