Italijanski pljosnati hleb

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
08/11/2019
"Topao, topao iz rerne italijanski hleb, ovamo, narode - topao italijanski hleb "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano50
  • Pregledi tokom meseca49
  • Pregledi tokom sedmice6
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Prosejte brašno.

Dodajte so, maslinovo ulje i prašak za pecivo.

Sipajte vodu (dobro je da bude hladna), promešajte i zamesite meko testo.

Pokrijte testo u ostavite ga oko sat da odstoji.

Podelite testo na šest lopti.

Razvijte svaku loptu u pljosnatu lepinju.

Ispecite pljosnate hlepčiće na rebrastom tiganju ili na ploči.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar