Paradajz, punjen pilećim iznutricama

15/11/2019
"Nemojte nam se zahvaljivati na odličnoj ideji - dovoljno je da kažete jednom za naše zdravlje i da nas po dobru pamtite "
Priprema25 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno50 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano42
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

/undefined Paradajz operemo, osušimo, odozgo odsečemo poklopac i izvadimo unutrašnjost.

Pileće iznutrice sečemo sitno i pomešamo sa prezlama, peršunom, izgnječenim bleim lukom, majčinom dušicom, biberom i solju po ukusu.

Paradajz napunimo ovom smesom, pokrivmao i uvijamo u foliju. Pečemo 15 minuta na roštilju. Serviramo na tanjiru zajedno sa folijom.

Umesto paradajza možete napuniti velike glavice luka ili paprike.

Pileće iznutrice zamenimo mlevenim mesom ili začinjenim kuvanim pirinčem. U ovom slučaju punjeno povrće serviramo kao prilog uz pečeno meso na roštilju.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar