Način pripreme
Uključite rernu na 180 stepeni. Umutite jaja sa šećerom dok ne pobele. Dodajte brašno, pomešano sa praškom za pecivo i kakao bršnom. Dobijenu smesu sipajte u kalup sa dnom koje se skida. Pecite dok ne bude gotovo.
Ostavite koru 10 minuta, prelijte hladnim mlekom. Ostavite sa strane.
U posudu, u kojoj ćete kuvati krem, stavite žumanca i šećer, mutite dok ne pobele. Dodajte hladno mleko, skrob i vanilu. Promešajte dobro dok se skrob ne rastovri. Stavite posudu na tihu vatru i kuvajte dok se krem ne zgusne uz neprestano mešanje.
Uvijte posudu streč folijom i ostavite krem da se ohladi. Mutite pavlaku, dodajte u delovima od krema uz neprestano mešanje mikserom.
Počnite da dodajete kokosovo brašno dok ne dobijete homogenu smesu. Sipajte krem preko kore i poravnajte.
U posudu na rigngli stavite pavlaku i čokladu uz neprestano mešanje na tihoj vatri dok se čokolada ne rastopi.
Sipajte ganaš preko krema i ostavite u frižideru.