Pileće šnicle sa pečurkama i kiselim krastavčićima

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8843
3
13/12/2019
"Kakav god garnirung da im stavite, nećete pogrešiti, jer su ove pileće šnicle sa nadevom jednostavno jedinstveno ukusne "
Priprema20 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno35 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano105
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • pileće šnicle - 3 - 4 komada
  • kiseli krastavčići - 3 - 4 komada
  • vrganji - 3 - 4 komada
  • so
  • biber
  • kačkavalj
  • maslac - grudva
* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštite pečurke i isecite ih na kriške. Zapržite ih u maslacu dok ne postanu zlatast. Poređajte šnicle pojedinačno na radnu površinu.

Stavite u jedan kraj malo pečuraka, nekoliko lenti kiselih krastavčića i malo kačkavalja.

Posolite i pospite sa malo bibera. Uvijte u rolnu. Zatvorite sa po čačkalicom krajeve, tako da se ne rastvore pri prženju.

U masnoću, u kojoj ste pržili pečurke (ako je neophodno stavite još malo maslaca), stavite pileće šnicle i ispržite ih sa obe strane dok ne budu gotove.

Izvadite i servirajte sa garnirungom po želji i ukusu.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar