Način pripreme
Isecite meso na porcije.
Zagrejte plitku i široku šerpu. Stavite porcije mesa u nju i zapržite zečetinu na suvo, okrećući često da ispari suvišna voda, nakon toga sipajte šolju maslinovog ulja.
Dodajte isečen luk i čenove belog luka. Nakon što se zaprže, za oko 5 minuta, prelijte belim vinom.
Sačekajte da ispari alkohol od vina, sipajte topli bujon od povrća.
Posolite, začinite usitnjenim svežim ruzmarinom i sa nekoliko listića žalfije.
Poklopite posudu i kuvajte jelo oko sat.
Zečije meso može da izgleda krhko, ali se kuva kontinuirano.
Malo pre nego što sklonite posudu sa vatre dodajte jednu kašiku paradajz pirea i masline.
Dovršite kuvanje dinsatnog zeca.
Servirajte zeca Kačiatore toplog sa salatom po željI!
Nek vam je slatko!