Način pripreme
Izvadite maslac iz frižidera i ostavite ga na sobnoj temperaturi 1 sat.
Očistite i oljuštite bundevu. Skuvajte je na pari dok potpuno ne omekša.
Izvadite bundevu da se dobro ohladi. Izgnječite je viljuškom u posudi.
Dodajte šećer, so, vanilu, maslac, brašno i prašak za pecivo. Umesite testo za kolače.
Umotajte testo u providnu foliju i ostavite ga u frižideru na pola sata.
Izvadite testo i napravite male loptice, od kojih ćete formirati vaše ukusne lepljene kolače.
Postavite loptice u pleh obložen papirom na rastojanju jedan od drugog.
Svaku lopticu spljeskajte lagano odozgo. Pecite kolače od bundeve u zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 15 minuta. Izvadite ih i ostavite ih da se ohlade.
Umutite maskarpone i kikiriki puter.
Premažite jedan kolač i prilepite drugu polovinu.
Poređajte mekane kolače sa kremom u odgovarajuću posudu i posližite ih.